Вимагає відповіді

Інтернет без електроенергії

Доброго дня! Дуже вибачаюсь, якщо таке питання вже було, але я не знайшов. Хочу поцікавитись чи є упс на обладнанні в моєму домі (Київ, Курбаса, 9). Якщо є, то на скільки його вистачає? Чи взагалі можливо зробити інтернет якщо наприклад не буде електроенергії тиждень? Я готовий надати упс з автомобільним акумулятором щоб живити світч/маршрутизатор у моєму будинку. Якщо треба буде, то і сонячну панель із контролером туди прикрутимо. Може є сенс перепідключити мене по pon/adsl чи ще якось, що не потребує ніякого активного обладнання? Чи може вже все організовано і я даремно панікую?

Коментувати

Коментарі (3)

фото
1

Доброго дня.

Так, у Вашому будинку встановлені акумулятори. Вистачає їх орієнтовно на 3 години, якщо розряджаються - то заміна відбувається в порядку пріорітету вузлі. Переключення на Pon, за Вашою адресою, від нашої мережі не можливе. Також це немає сенсу, оскільки після пасивного обладнання завжди встановлені Olt, які також можуть не працювати в результаті перебої електропостачання.

Щодо додаткових засобів живлення - також немає сенсу, оскільки живлення відключають не лише за Вашою адресою, а й далі на вище встановленому обладнанні.

фото
1

Дякую за швидку відповідь. Дуже сподіваюся, що перебої будуть мінімальними.

Ще хочу сказати, що я впевнений, що всі, у кого робота залежить від доступу в інтернет, готові взяти участь у тому числі грошима в організації мінімізації перебоїв. Тому якщо будуть якісь ідеї, то велике прохання - знайдіть спосіб донести інформацію до абонентів

фото
1

Ми також надіємся, що будуть мінімальні перебої, і робим все що можливо для цього. Але інколи майстри фізично не встигають замінювати акумулятори, тому виникають складнощі.

Передамо Ваше звернення для розгляду.

фото