Вимагає відповіді

При переїзді змінилася IP. Як тепер бути?

Змінив адресу проживання, тепер змінилася IP. Як бути?

Коментувати

Коментарі (5)

фото
1

Що саме Вас цікавить?

фото
1

Я не є абонентом ланет, користуюся оот на андроїд. При переїзді змінив провайдера, і , звісно, маю іншу айпі адресу, тепер не можу зайти в додаток і переглядати тб, за яке я плачу. Постійно вилазить відео з Матриці, і пише, що змінилася айпі адреса пристрою. Нащо взагалі вводити таке обмеження, якщо я авторизований у профілі??? І що тепер робити, аби мати зщмогу нормально переглядати оплачене мною ТБ? Вибачте за помилки, але у вас кривий сайт, текст, який я набираю на клавіатурі, не відображається на дисплеї

фото
1

З цим питанням Вам необхідно звернутись до онлайн чату підтримки сервісу Lanet.TV https://chat.lanet.tv/channel/lanet

фото
1

Добрий день, додаток Ланет тв працює не коректно, на протязі місяця пояснення телеканали які я переглядаю відбувається збій в трансляції пропадає сигнал і тухне екран телевізора десь на 30 секунд і так постійно ??? За останній період скільки у мене бонусів ???

фото
1

Доброго дня. Спробуйте перевстановити додаток. Якщо Ви користуєтесь бета-версією, це можна переглянути в налаштуваннях додатку, відпишіться в PlayMarket від бета-тестування. Після цього теж потрібно видалити додаток і встановити заново основну версію. Також, ситуація може бути пов'язана зі швидкістю або стабільністю доступу до мережі інтернет. Ви можете обрати в налаштуваннях адаптивну або економну якість відео.

З приводу стану рахунку Ви можете звернутись до нашого чату https://chat.lanet.tv/channel/lanet.