Вимагає відповіді

IPTV на mag 250

Доброго дня, вчора близько 17 години, було змінено спосіб кодування відео на деяких HD каналах таких як 1+1, трк Україна,

раніше був профіль h264 high L4.0 - який без проблем грався на mag250

зараз же став профіль h264 main L3.0 - який не грається правильно на mag 250 (зображення покрите цифровими пікселями), на комп'ютері працює нормально, буль ласка поверніть як було, або ж зробіть хоча б профіль кодування main L4.0

Коментувати

Коментарі (15)

фото
1

Доброго дня. Ваше питання передали розробникам. Очікуйте, будь ласка, на відповідь.

фото
1

В кодуванні каналів зміни не проводились останні 2 роки. Також High профайл не використовуємо, і не плануємо цього робити, оскільки з ним можливо збільшення складнощів на старих пристроях.

Оскільки через плейлист канали подаються в максимальній якості, рекомендуємо перевірити ситуацію зі швидкістю та стабільністю доступу до мережі інтернет.

фото
1

дуже дивно, зараз перевірю профілі іншою програмою,

але в тому то і річ деякі канали HD працюють, а деякі постійно сиплються.

перевірив профіль High використовується тільки на "12 канал" ,

інші канали мають main L4.0 і добре працюють (наприклад канал 112), а main L3.0 - з яким зараз кодують 1+1, і ще ряд HD каналів, посипались повністю, незалежно від якості з"єднання, бо приставка під"єднана кабелем, а на комп"ютері все гаразд, тобто вчора понизився рівень профілю, або ще якісь параметри.

тут файли з ваших потоків, за яким видно, що профіль high присутній принаймні на одному каналі

також там запис з екрану з проблемним потоком. Прошу ще раз передати інформацію, напевно, проблема саме у level профілю, іншого пояснення не бачу

https://fex.net/s/mmrx5c3

фото
1

Змін в кодуванні каналів ми не проводили останні кілька років. Так само це стосується і вчорашнього дня.

фото
1

Якщо така можливість є, спробуйте перевірити ситуацію в іншому додатку на приставці. Або ж перевірте, чи не проводилось змін в програмному забезпеченні.

фото
1

запустив записані файли на приставці знову ж, на відео з 1+1 проблеми, пікселізації, на комп'ютері грається добре, інші записи, що я надав вище, граються без питань.

фото
1

виклав файл на форумі, інші люди на тому ж mag250 підтвердили проблему, відповідно, більш-усього змінились параметри кодування, ну не міг я два роки дивитись відео в пікселях, що цікаво baseline L3.0 на тому ж mag250 працює добре, як і main L4.0, а от з main L3.0 біда.

фото
1

Про які саме записані файли йде мова?

фото
1

Файл записаний на комп"ютері, який я надав вище https://fex.net/s/mmrx5c3

1+1_test__vlc-record-2019-11-19-15h07m44s-9002.m3u8

тобто шматочок стріму записаний на компютері, закинули на флешку і підключили до mag250 і він так само відтворюється з піксельними спотвореннями.

фото
1

В файлах наданих за посиланням, 1+1 вже відображається з артефактами.

Ми не проводили жодних змін в кодуванні сигналу, чи в самому потоці. Вчора, також, зміни не проводились. Відповідно, з нашої сторони на ситуацію вплинути не маємо змоги.

фото
1

там два файла, назва яких починається з 1+1, один це запис з екрану інший запис зі стріму, і він відображається на компі у всіх правильно.

фото
1

На ситуацію вплинути з нашої сторони не можемо, оскільки ми не проводили жодних змін, ні в кодуванні каналів, ні стосовно плейлистів.

фото
1

гадаю, ви маєте часткові записи від минулого тижня, дуже легко буде перевірити,

просто шматочок запису з вихідних з 1+1 і ви побачите, що раніше параметри були main L4.0 а тепер стали main L3.0, зі свого боку я вже все перевірив, сторонні люди на аналогічноу присторої також, відповідно, параметри кодування всетаки змінились,

якщо є якісь параметри стріма по якості окрім "sd""max", то підкажіть

http://play.lanet.tv/index/9002.m3u8?key=*****=max&ssl=false

фото
1

перевірив на ще одному пристрої, все працює як треба, всетаки проблема у мене, вибачайте

фото
1

Бажаємо вдалого налаштування Вашого обладнання.

фото