Вимагає відповіді

Проблема з пінгом і конектом до ігрових серверів.

Доброго дня.

Стоїть гігабітний роутер, підключений гігабітний інтернет. Десь 3-5 місяців тому виріс пінг з 1 до 17 (тест в speedtest), відповідно виріс пінг на ігрових серверах де був 20-30 став 60-70.

Пробував напряму кабель до комп'ютера (який підтримує гігабітний порт) змін немає.

Ще десь 1-2 місяці тому появились проблеми з під'єднанням до російських серверів (в ігрі PUBG -PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS), до цього моменту все було нормально і ще в інших іграх все нормально. В друзів на інших провайдерах проблем немає. VPN - використовувати не хочу і не буду))

Коментувати

Коментарі (7)

фото
1

Доброї ночі. Вкажіть, будь ласка, Ваш номер договору. Проведемо діагностику.

фото
1

№ договору 4009120701

фото
1

Провели первинну діагностику Вашого підключення. За результатами перевірки, жодних складнощів виявлено не було. Обладнання за Вашою адресою працює в штатному режимі, збоїв не зафіксовано, помилок на порту не спостерігається. З кабелем неполадок немає.

Для більш детальної діагностики, рекомендуємо Вам завантажити програму WinMTR (http://winmtr.net/download-winmtr/). В якості хоста, необхідно вказати ресурси, з якими виникають складнощі (ip-адреса або доменне ім`я). Діагностику проведіть на протязі 40-50 хвилин (при прямому підключенні), поставивши на завантаження декілька файлів великого об`єму (або ж запустити PUBG). Результати діагностики, по можливості надайте в зверненнях особистого кабінету, або ж комментарем до цієї теми.

Сподіваємось на розуміння та очікуємо результатів.

фото
1

Сервер до якого пробувала підєднатись ігра (Pubg)

ec2-54-210-214-247.compute-1.amazonaws.com

фото
1

Доброї ночі.

Надіслані Вами результати діагностики свідчать про зростання часу відгуку на вузлах frankfurt-nt-b1-ae5-vlan2036.fiord.net, xe-9-1-3.cr1-fra6.ip4.gtt.net, et-10-3-0.cr4-nyc2.ip4.gtt.net, a100-gw.ip4.gtt.net, які за межами нашої мережі. Відповідно, вплинути на час відповіді від них у нас немає можливості.

фото
1

Ну проблема висить тільки з вашої сторони. Щось блокує мені доступ до рос. серверів. Проблема ні в мому ПК, ні на ноуті, ні в роутері, ні в самому PUBG (спілкувався з сапортом ігри, ніде не заблокований в них) До сусідки ходив, в якої інший провайдер, з ноутом, все прекрасно працює-грузиться,

фото
1

Доброї ночі.

Як і раніше Вам надавали відповідь, зростання часу відгуку відбувається за межами нашої мережі. На жаль, вплинути на час відповіді від них у нас немає можливості.

фото