Вирішена

У мене тарифний план Гамма, Speedtest показує що швидкість 30-40Мб-сек, я плачу 100 грн, за що питається?! Що за "Гамма"? На сайті немає!

Який справді тариф я отримуваю? Я як абонент по акції "старої гвардії" отримую 40 мб - і це макс швидкіть?

Коментувати

Коментарі (7)

фото
1

Так, дійсно Ви отримуєте послуги в межах тарифного плану "Гамма". Зараз підключення його не здійснюється, але всю інформацію стосовно "Гамми" Ви можете знайти на сайті в розділі Архівні тарифи. Що стосується питання швидкості передачі даних, Ви можете детально ознайомитися з ним у темі, яка була розглянута раніше.

фото
1

Дякую за відповідь, пробачте якщо був трохи агресивним, але не мав відповіді на своє питання, на яке хотів якнайшвидше отримати відповідь. Все зараз гарно працює і все ок.

фото
1

Плачу 200 грн в місяць видає 40 мб в секунду це взагалі нормально у мене двох поверхова хата я не можу навіть нормально подивитися фільм тому що кожну хвилину вісне інтернет надіюся на те що ви мені допоможете.

,,

фото
1

Доброго вечора. Уточніть Ваш номер договору або адресу. Перевіримо ситуацію.

фото
1

Для надання рекомендацій по Вашій ситуації бажано провести діагностику підключення. Тому нам необхідно знати номер договору або адресу.

Також, звертаємо увагу, що у нас доступна телефонна лінія технічної підтримки, онлайн-чат та є можливість замовити дзвінок на сайті, цілодобово для всіх варіантів.

фото
1

с.Городище вул. Івана Франка 27

фото
1

Перевірили ситуацію по підключенню. Складнощів в роботі обладнання по населеному пункту не спостерігаємо. Загальні неполадки по регіону відсутні. Оскільки підключення виконано через роутер, необхідно перевірити ситуацію при прямому підключенні. Ви можете звернутись на лінію технічної підтримки за безкоштовним номером (0800) 601-200 або замовити дзвінок на нашому офіційному сайті https://www.lanet.ua/rivne/. Оператор проведе з Вами дистанційну діагностику в реальному часі, та зможе надати всі необхідні рекомендації. Також, за необхідності, можна буде оформити виклик майстра для перевірки по місцю.

фото