Вирішена

Українську мовою за замовчуванням для www.lanet.ua

За 4 роки проблема так і не вирішена. Чому я маю отримувати послуги в першу чергу російською мовою? що на сайті що по телефону гарячої лінії російська мова в першу чергу!

Скоро київрада (+житомирська рада) прийме постанову щодо надання послуг в першу чергу українською а вже потім всіма іншими мовами по можливості і розмова буде інша з вами. Чому я маю переходити на укр.на сайті, ми що нац.меншинство?

Коментувати

Коментарі (3)

фото
1

Доброго дня.

Мова на сайті встановлюється автоматично, якщо мова за замовченням в браузері встановлена українська, то і наш сайт відкриється українською мовою. При Вашому зверненні на нашу лінію технічної підтримки наш оператор відповідав Вам українською мовою, та надав пояснення чому автовідповідач при Вашому зверненні працював російською мовою, та зробив відповідні зміни у Вашому договорі, щоб на подальші звернення автовідповідач надав відповіді українською мовою.

фото
1

дякую за видалений коментарій!

З днем державної мови!

фото
1

Кометар був видалений так як містив некоректне висловлювання. Ми відкриті до виявлення та усунення технічних проблем, що можуть стояти на заваді обслуговуванню користувачів державною мовою, тому Ваш відгук з описом деталей важливий.

фото