Відома

Затримки

Катастрофічні затримки у вечірній та нічний час (700-2000 ms). Зранку (десь о 8-й годині) все це зникає майже повністю (max~100 ms). Однак поступово починає повертатися, наростаючи, починаючи з 11 години дня. Виходить таке невелике вікно з 8 до 11 ранку, коли є сенс користуватися взагалі інтернетом. Через це випадає регулярно проблема [0x3E]. І взагалі неможливо нічого робити.

Айпі адреса, з якої залишене це повідомлення, відповідає абоненту з виділеною вище проблемою.

Файли: bifurcation.png
Коментувати

Коментарі (8)

фото
1

Доброї ночі, така ситуація спостерігається лише з цим ресурсом?

фото
1

Доброї! Та з усіма!

Файли: bif21.png
фото
1

Уточніть адресу підключення, або номер договору.

фото
1

host-91-243-4-220.la.net.ua

фото
1

Перевірили Ваше підключення, жодних складнощів не виявлено.

Проведіть додаткове тестування за допомогою програми WinMTR, протягом 30 хвилин, на ресурс 8.8.8.8, результат тесту надішліть на нашу електронну скриньку info@lanet.ua

фото
фото
1

Хотілося б також згадати як ваші працівники проводили кабель. Вони на кожному поверсі, на сходовій клітині, просверлили дірку в залізобетонній плиті перекриття. І через це від самого верху до фундаменту пішла тріщина по всьому багатоповерховому будинкові (прямо на сходовій клітині, де регулярні динамічні навантаження ударного типу). І вони замазували шпаклівкою уздовж тріщини, щоб ніхто не помітив (ще й криво замазували). Але хтось наклеїв згодом на ту трубу наклейку з назвою вашої компанії. Чи то ваші співпрацівники наклеїли... Чи є у ваших майстрів ліцензії, кваліфікація... Я думаю це питання юридичне і треба петицію створити на сайті ВР з описом проблеми, щоб на законодавчому рівні була впорядкована технічно та санкційно регламентована діяльність будь-яких ремонтників та майстрів. А то немає порядку, будівельних норм, нормативних вказівок, технологій. Ситуаційні рішення окремих інтересантів - вони практично завжди наносять шкоду не лише собі, але й іншим через некомпетентність (спочатку некомпетентність профільного міністерства, а потім некваліфікованість й некомпетентність працівників будівельної сфери). Прийміть це як зауваження - не потрібно сверлити плити перекриття. Інтернет того не вартий, я впевнений. Дякую!

фото
1

При прокладанні комунікацій у будинку, укладається договір з обслуговуючою організацією, також утверджується проєкт проведення робіт. Зафіксували Ваше звернення, перевіримо ситуацію у будинку.

фото