Завершена

Додайте будь ласка телеканал ZIK до базового пакету.

Телеканал ZIK – колектив професіоналів, по-справжньому захоплених своєю справою.

.

Спрямованість каналу – близькість до тих проблем і ситуацій, з якими стикаються люди щодня. Питання, які глядачі обговорюють вдома і на роботі, про що говорять у маршрутках і на лавках. Те, чим дійсно цікавляться, про що переживають, від чого страждають.

Проте, у пересічних громадян немає таких можливостей отримати інформацію, які є у журналістів телеканалу ZIK. Вони мають доступ до первинних документів, спілкуються безпосередньо із владними структурами, задаєють безапеляційні запитання будь-якій людині, незважаючи на регалії.

Унікальність авторських програм у тому, що всі вони – журналістські розслідування. Програми, котрі нікого не залишать байдужими, котрі нестимуть реальну користь глядачеві.

Дякую.

Коментувати

Коментарі (8)

фото
1

У Івано-франківську цей телеканал входить до Базового та Соціального ТБ тарифів. Весь перелік каналів присутній на сайті.

фото
1

Доброго Дня! Вже другий день не працює телебаченя на каскаді... Допоможіть, будь ласка, бо не знаємо чи це щось з кабельним чи можливо з телевізором. Висвічує просто сірі шуми... І все....

фото
1

Доброго вечора!

Зараз масових складнощів з послугою кабельного телебачення немає. Для проведення більш детальної діагностики зверніться, будь ласка, на лінію технічної підтримки за номером (0342) 506 500, або залиште заявку на зворотній дзвінок на нашому сайті.

фото
фото

А чи можливо, в майбутньому, поява телеканалу ZIK в базовому пакеті м. Києва?

фото

Я тоже за ZiK ,самобытный и востребованный канал,особенно в наше время.

фото

Телеканал додано до "Цифрового" ТБ плану у Києві. Враховуючи також введення ЕкоТБ, відтепер у "Цифровому" ТБ Мережі Ланет 86 каналів.​

фото

А почему ZiK пропал из трансляции?Неужели опять старая песня:"по многочисленным просьбам"?

фото
1

А как насчет Хастлера, вопрос решается?