Вирішена

Нема сигнала ТВ у цілому будинку.

Після шостої вечора вимкнено усі канали. Ніхто, так розумію, не спішить з ремонтом, бо субота? Але ж завтра теж не понеділок. Скільки доведеться ждати? І чи буде зроблено перерахунок за час, коли відсутній сигнал?

Коментувати

Коментарі (12)

фото
1

Доброго вечора. Вкажіть будь ласка Вашу адресу.

фото
1

Місто Володимир-Волинський, вул. Ковельська, будинок 107

фото
1

На жаль, виникла аварійна ситуація на обладнанні. Роботи ще не завершені, зранку продовжать. Точних сроків відновлення, поки що немає. Приносимо вибачення за незручності.

фото
1

А щодо перерахунку?

фото
1

Перерахунок робиться у випадках, коли послуга не надавалась більш ніж одну добу з вини провайдера.

фото
1

Дякую. Сподіваюсь, вкладетесь в одну добу. Бо і якість сигналу не завжди на висоті, я вже зверталась із цим. Якщо це комусь цікаво, попередній провайдер надавав нам послуги якісніші, і більше кількох годин ремонти не тягнулись жодного разу. Шкода, що у маленькому місті нам просто нема з кого вибирати. А монополіст цим і користується. Стара, як світ, проблема. Тільки тарифи ростуть. За відсутність нормальних послуг, я так розумію. Просто смішно.

фото
1

Коли відновлять сигнал, зверніться будь ласка повторно на лінію обслуговування абонентів, або замовте зворотній дзвінок з особистого кабінету, для вирішення ситуації з якістю сигналу.

фото
1

І ще, сьогоднішня ситуація мене просто переконала, як правильно, що не піддалась на вмовляння вашого працівника і не перейшла на ваш інтернет.

фото
1

Коли я зверталась на лінію, мені натякали. що це, мабуть, проблеми з телевізором, хоча їх нема насправді. І обіцяли вислати спеціаліста, однак я його не бачила, може, мене не було вдома. Але не забули попередити, що наступна моя заявка коштуватиме мені 50 грн. Чи це не дикість? Ваші недоліки, а платити мені. Просто на голову не налазить. Все. Доброї ночі.

фото
1

Будь ласка повідомте Ваші контакти, щоб ми змогли розібратися в даній ситуації. Можете надіслати листа з особистого кабінету(вкажіть номер телефону та час, коли Вас набрати).

фото
1

0675911531, в робочий час

фото
1

Дякуємо, зателефонуємо для вирішення питання.

фото